Grootste voordelen van (semi)permanente make-up

PMU is de laatste jaren sterk in opmars, zowel mannen als vrouwen kiezen vaker voor permanente make-up. Dit is geen verrassing, gezien er tal van voordelen verbonden zijn aan deze vorm van make-up.

Het meest voor de hand liggende voordeel is dat het tijdbesparend is. Niet iedereen heeft altijd tijd om uren voor de spiegel door te brengen om hun make-up aan te brengen. Afhankelijk van welke behandeling je hebt laten doen ben je met PMU een paar jaartjes zoet met make-up. Je hoeft dus niet steeds tijd vrij te maken om je make-up te doen of bij te werken, je ziet er op ieder moment van de dag stralend uit.

Ook laat permanente make-up je gewoon goed voelen over jezelf. Make-up boost je zelfvertrouwen, permanente make-up bied je deze boost altijd en overal. Weg met asymmetrie of littekens, waardoor jij jezelf onzeker voelt.

Laat je alvast niet afschrikken door PMU prijzen, uiteindelijk is het zelfs gel besparend. 

Denk maar aan de vele euro’s die je door de jaren heen gespendeerd hebt aan make-up. Met permanente make-up ben je enkele jaren zoet, het is een éénmalige aankoop en je hoeft hier geen make-up meer voor aan te kopen.

Een extra voordeel is dat permanente make-up waterproof is. Je kan gewoon opgemaakt gaan zwemmen of sporten, zonder dat je make-up uitloopt door het water of zweet. Je ziet er dus bij iedere gelegenheid prachtig opgemaakt uit.

Indien je last hebt van allergieën zou PMU een oplossing kunnen bieden, geen last meer van jeuk en uitslag door make-up. Zo hoef je niet steeds heel de ingrediënten lijst op het doosje van nieuwe make-up af te gaan en hopen dat je hier niet op reageert.

Tal van voordelen dus als het gaat om semipermanente make-up, toch de moeite om eens te bekijken.

Post a Comment