HEB IK NOG WERK MET MIJN WENKBRAUWEN NA PMU?

 

Uiteraard. Permanente make-up wordt toegepast op de huid en heeft geen invloed op de haargroei of kleur van de haartjes. Indien u zeer lichte kleur wenkbrauw haartjes heeft en u verft ze donker, gaat u ze evengoed moeten blijven verven.

Wenkbrauwen epileren is een basis. We epileren de haartjes tot aan de pigmentatie lijn afhankelijk van de snelheid van de haargroei ongeveer om de 7 dagen

Links: Wenkbrauwen bedekt met dekkende foundation, over Pmu heen, haartjes in de war en al flink uitgegroeid.

Rechts: opgeschoond van make-up, geëpileerd en wenkbrauw-lift behandeling uitgevoerd om de haartjes in model te houden. Verschil toch? Powderbrows zijn terug zichtbaar en komen zo tot hun best. Ik weet dat het soms vlot moet gaan, maar maak er een gewoonte van om geen foundation te smeren over je wenkbrauwen en de haartjes te kammen of vast te zetten met een wenkbrauwsetter.

Post a Comment