VORM VAN DE WENKBRAUWEN

Door jarenlang verkeerd de wenkbrauwen te epileren verandert de vorm, verdwijnen de haartjes en lijkt de wenkbrauw een heel ander gestalte te hebben dan origineel. Niet altijd beter dus. En dan komen we tot besef dat we hebben overgeplukt en nu? Gelukkig kan pigmentatie hiermee helpen.

Maar hoe zorgen we weer voor de juiste vorm. En groeien die overgeplukte haartjes nog wel terug?

We proberen altijd de natuurlijke vorm van de eigen wenkbrauwen te volgen. Dus daar waar normaal gezien de haartjes zouden groeien wordt ook gepigmenteerd. 

 We volgen bepaalde lijnen en referentiepunten van de eigen wenkbrauwen, haartjes, botstructuur en andere delen van het gezicht. Indien er helemaal geen wenkbrauwhaartjes aanwezig zijn wordt de vorm meebepaald door botstructuur van de wenkbrauwboog en dezelfde referentiepunten.

Deze meettechniek wordt uitgebreid toegepast voorafgaand aan elke pigmentatie behandeling van de wenkbrauwen.

Ieder gezicht is anders, er zijn geen identieke wenkbrauwen. Zelfs niet bij 1 dezelfde persoon. We streven naar de ideale vorm dat de eigen wenkbrauwen mooi accentueert zonder dat het teveel opvalt

Groeien de haartjes dan nog ooit terug? Er komt altijd wel “iets” terug, maar dat kan wel lang duren. Het hangt allemaal af van hoe sterk de oorspronkelijke worteltjes waren.

Bij genezen pigmentatie kan u een wenkbrauw/wimperserum gebruiken om de haargroei van de wenkbrauwhaartjes te stimuleren en helpt zelfs om nieuwe haarworteltjes aan te maken. Het helpt erg goed, maar is uiteraard geen wondermiddel indien de schade veel te groot is.

Twijfelt u aan de vorm van uw wenkbrauwen? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende intake gesprek waarbij we u meer persoonlijke uitleg kunnen geven wat uw wenkbrauwen betreft.

Post a Comment