BROW-SHAPING

Heb je te lichte wenkbrauw haartjes of weet je niet welke vorm bij jouw gezicht past? Wil je vollere wenkbrauwen maar je durft nog niet meteen voor spmu te kiezen?  Laat je wenkbrauwen corrigeren door ongewenste haartjes weg te epileren of door een tijdelijke henna behandeling.


Brow henna is een product op basis van Indiase henna met toegevoegde pigmenten.

Je kan je wenkbrauwen voller maken, en kale plekjes opvullen, maar brow henna pakt niet goed op huid waar helemaal geen haar zit.  Kortom, je moet dus van jezelf enigszins wenkbrauwhaartjes hebben om een mooi resultaat te behalen. De  haartjes worden donkerder , de huid wordt mee gekleurd en de wenkbrauw oogt strakker. En dat voor vijf tot maximaal veertien dagen! Daarna is de henna van de huid af, maar zit nog wel op de haartjes.


Henna Brow houdt vijf tot veertien dagen op de huid. Hoe lang dit precies is, hangt van een aantal factoren af. Op een vette huid verdwijnt het resultaat doorgaans sneller. Maar ook als je veel reinigingsproducten gebruikt, vervaagt het effect eerder. Hoe lang je er plezier van hebt, verschilt dus per persoon.

Een advies om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, is daarom om de wenkbrauwen zo min mogelijk te reinigen en nat te maken.


SHAPING - € 20 / 25 min

SHAPING + HENNA - € 35 / 45 min