POWDERBROWS

Wenkbrauwen vormen een kader voor het gezicht, geven expressie en karakter.

Ze mogen echter ook niet alle aandacht opeisen, te dikke of te harde wenkbrauwen geven een te strenge uitstraling, te dunne wenkbrauwen geven een flauwe uitstraling.

Daarom is het zeer belangrijk om de juiste vorm en kleur dat bij jou past te bepalen.


Doel van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen is om de natuurlijke vorm van je eigen wenkbrauw te accentueren. 


Rekening houdend met je eigen wenkbrauwen ga ik steeds op zoek naar de perfecte vorm en kleur dat bij je past.

Best je wenkbrauwen een maand voor de behandeling niet epoleren zodat ik het meeste uit de vorm kan halen voor de meest natuurlijke resultaat.

De  vorm wordt eerst volledig opgemeten en voorgetekend, de behandeling wordt pas uitgevoerd na volledige goedkeuring van de klant.

De wenkbrauwen zullen er  na de behandeling een beetje rood en donker uitzien.In daaropvolgende dagen wordt de kleur iets donkerder omdat het gaat oxideren.

Na enkele dagen beginnen de wenkbrauwen  te vervellen en gaat kleur plaatselijk verdwijnen. Maar geen reden tot paniek! Mooi resultaat komt pas na 4 à 5 weken.


Na 6 - 8 weken volgt er een touch-up sessie (inbegrepen in de prijs), deze is noodzakelijk om de evenuele ongelijkheden bij de werken.

Bij de eerste sessie gaat er ongeveer 70% van de kleur nog af samen met de korstjes, na de tweede sessie gaat nog maar 30% van de kleur af. Daarom is touch-up noodzakelijk.


Het resultaat van de behandeling is niet permanent, maar blijft wel tot 2 jaar mooi. Om het effect mooi te houden raad ik aan om de wenkbrauwen na anderhalf jaar bij te komen werken.

POWDERBROWS - € 285 

Zachte schaduw techniek alsof je je wenkbrauwen zou aanzetten met een wenkbrauw poeder.  

Powder brows geven een egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft die helaas snel onderhuids vervagen en daarom steeds minder wordt toegepast. 

Deze techniek is geschikt voor iedereen, met zowel weinig als veel wenkbrauwhaartjes.
BIJWERKING SPMU GEZET BIJ BYALEXX:


BIJWERKING POWDER BROWS TOT 1 JAAR - € 100

BIJWERKING POWDER BROWS TOT 2 JAAR - € 150

BIJWERKING POWDER BROWS TOT 3 JAAR - € 200

BIJWERKING POWDER BROWS NA 3 JAAR - idem nieuwe prijs


BIJWERKING SPMU ELDERS GEZET - idem nieuwe prijs


COMBINATIEBEHANDELINGEN SPMU = -10% / TOTAAL