History

Mijn verhaal

Mijn naam is Aleksandra, zaakvoerder van By Alexx BV.  Ik kan oprecht schrijven dat ik een van de gelukkige mensen ben die passie combineren met professioneel leven.  Al heel mijn leven word ik geassocieerd met creativiteit, tekenen en vormgeving. 

Ik ben afgestudeerd als Master in de Beeldende Kunsten, jaren lang tekenles gegeven op de middelbare Kunstschool, gewerkt als ontwerper bij een mediabedrijf en illustrator voor verschillende uitgeverijen….

Constant op zoek naar uitdaging en verbetering heb ik mijn passie gevolgd tot waar ik nu ben, SPMU en TATTOO artiest met een zeer perfectionistische visie.   Als artieste ben ik van nature nieuwsgierig en wil ik blijven leren en ontdekken.  Ik teken al zolang ik mij herinner.


Door te experimenteren en steeds op zoek te gaan naar uitdagingen, nieuwe technieken en materialen, is de interesse in make-up en permanente make-up (en later ook tattoo) gegroeid. Zo is byAlexx ontstaan. Ik verlies mij graag in details en hou van precisie.  Kleuren mengen en vormgeven zit in mijn bloed. Dit zorgt ervoor dat ik mij ten volle kan uitleven in mijn vak !

Mijn job is mijn hobby, mijn passie en ik mag ermee mijn klanten gelukkig maken…heerlijk toch? i love it!

volg ons nu