Waarom

Deepliner

 • Deepliner
 • €165,00

 • (enkel aan de bovenste oogleden)

  Touch-up 6 tot 10 weken* - €60 

  Bijwerking -13 maanden* - €120

  Bijwerking na 14 - 24 maanden* - €145

  *enkel geldig voor bestaande klanten

Eerst en vooral permanente make-up is niet slecht voor de ogen, integendeel. Het is zelfs beter voor de ogen dan dagelijks een potloodlijn of eyeliner aan te brengen. 

Deze zitten dikwijls vol bacteriën en kunnen infecties veroorzaken aan de ogen of de traankanalen verstoppen.

Deepliner benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van jouw ogen.

Het dunne lijntje wordt gezet tussen de wimpers in en is in tegenstelling tot eyeliner onopvallend en oogt zeer natuurlijk. 

Niemand zal de permanente make-up opmerken, maar iedereen zal merken dat je mooie ogen en een meer zichtbare omranding hebt.

De houdbaarheid van deepliner is anders dan van andere SPMU.

Deze behandeling vormt met zijn zwarte kleur een groot contrast in de huid, zwart pigment heeft ook een andere samenstelling en er wordt met andere techniek gewerkt.

Daardoor zal het nooit volledig verdwijnen en altijd een beetje zichtbaar blijven.

De kleur zal na enkele jaren wat vervagen, maar dat kan dan gemakkelijk terug opgefrist worden.

Deepliner wordt bij ons enkel aan de bovenkanten geplaatst. Geen onderoogleden.

 

Waarom ik geen eyeliners zet? Omdat ik achter uiterst natuurlijk effect sta en daar past deepliner beter bij. Eyeliners gaan nooit weg, ze kunnen wat vervagen, maar nooit verdwijnen. Als we ouder worden zijn we hied misschien niet meer zo blij mee. Uit eigen ervaring weet ik dat het beter is om bij een subtiele accentuering te houden om later geen spijt te hebben.

Vooraf

Voorzorg

Verloop

Behandeling

Deepliner wordt ter breedte van de wimperlijn zelf gezet, er is dus geen voortekening nodig. Je ooglid wordt vooraf de behandeling zachtjes "verdoofd" met speciale crème zodat de pijn minimaal is. Uiteraard is de keuze om geen créme te gebruiken altijd aan de klant zelf. Als alles klaar is kan de behandeling plaatsvinden. Deze duurt gemiddeld een uur Meteen na de behandeling kunnen uw ogen lichtjes geïrriteerd aanvoelen. Dit verdwijnt echter na een dag of twee.

Achteraf

Nazorg

Nazorg van de ogen PMU is heel simpel: DROOG HOUDEN: geen water, tranen, zweet, crèmes, mascara of andere producten tot de ogen genezen zijn (ca.7 dagen). De kleur gaat nog een beetje af gaan samen met de korstjes. Blijf van de korstjes af, pluk er niet aan, al kan het jeuken. Niet met water aan komen, niet zwemmen, geen sauna en uit de zon houden met een zonnebril. Het kan ook zijn dat met vervellen een gedeelte van je lijntje wegvalt of oneven vervaagt. Daarom is er een touch-up aanbevolen na een maand. Deze zorgt ervoor dat alle oneffenheden worden bijgewerkt voor een perfect resultaat.

FOLLOW OUR WORK