Waarom

SOFT BROWS

 • Eerste behandeling
 • €350,00

 • Touchup 6 tot 10 weken* - €85 

  Bijwerking -13 maanden* - €195 

  Bijwerking 14-23 maanden* - €285

  *enkel geldig voor bestaande klanten

Het zachtere zusje van Powderbrows, mijn eigen unieke techniek Soft Brows pmu. Wenkbrauwen zullen na de genezing geen harde randen hebben. Wel een zachte vorm en schaduw. Bovenkant wordt contourloos ingepoederd voor de meest natuurlijke effect.

Dankzij de speciale verspreiding van het pigment zal de voorkant van de wenkbrauwen subtiel zijn. Zo zal de gradatie zichtbaar zijn vanaf de basis van de wenkbrauwen naar boven. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximaal natuurlijke effect te bereiken. Ook is het geschikt voor alle huidtypes en mensen van alle leeftijden.

Wenkbrauwen vormen een kader voor het gezicht. Ze geven expressie en karakter. Ze mogen echter niet alle aandacht opeisen. Te dikke of te harde wenkbrauwen geven een te strenge uitstraling. Te dunne wenkbrauwen daarentegen, geven een flauwe uitstraling.

Daarom is het zeer belangrijk om de juiste vorm en kleur die bij jou natuurlijke wenkbrauw past te bepalen. Het doel van semipermanente make-up is om de natuurlijke vorm van je eigen wenkbrauwen te accentueren zonder te overdrijven. Rekening houdend met je eigen wenkbrauwen ga ik steeds op zoek naar de perfecte vorm en kleur.

Kies daarom voor unieke Powderbrows die bij jou passen!

Permanente make-up van wenkbrauwen heeft veel voordelen:

 • Na / voor chemotherapie (maar wel volgens de contra-indicaties)
 • Ideaal bij allergische reacties op makeup 
 • LIttekens wenkbrauwen kunnen perfect worden gecamoufleerd
 • Tijdbesparend – je hoeft niet elke ochtend meer je wenkbrauwen te tekenen
 • Als je veel gaat sporten en geen make-up wil/kan opdoen
 • Altijd perfecte wenkbrauwen
 • Correctie lichte asymmetrie wenkbrauwen
Werking

Behandeling

Goede voorbereiding is het halve werk.

Lees daarom goed alle algemene contra-indicaties en hou je er goed aan (link hieronder).

In geval van optreden van de contra-indicaties mag er geen SPMU worden gezet!

Ook voor de touch-up behandelingen moet je hier goed rekening mee houden.

Gemiddeld duurt pmu behandeling van de wenkbrauwen ongeveer twee uur.

Allereerst bespreken we samen je wensen en verwachtingen. Daarna neem ik je wenkbrauwen goed onder de loep!

We kunnen de perfectie niet bereiken, enkel nastreven. Iedereen is anders en alle wenkbrauwen zijn ook anders. Gelijk of verschillend, langer of korter. Meer of minder haartjes, hoger of lager ten opzichte van elkaar. Niemand is perfect! Juist uitmeten (brow mapping), eigen natuurlijke wenkbrauw en botstructuur volgen helpt bij bepalen van de voor jou ideale wenkbrauwen. Er wordt wel altijd gestreefd naar zo gelijk mogelijke vorm. Maar denk er wel aan, de wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen. Dat wil zeggen dat ze nooit 100% hetzelfde zullen zijn wat ook niet nodig/mogelijk is.

Bij elke behandeling  worden de wenkbrauwen dus zorgvuldig uitgemeten en voorgetekend. Dit om de perfecte vorm en kleur te vinden die bij jou past. Pas na de goedkeuring kan de behandeling plaatsvinden.

Proces

Pigmenteren

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met een speciaal hoogwaardig semi-permanent pigment. Met een interdun nano-naaldje/hygiene module en gespecialiseerd PMU apparaat wordt dit net onder de bovenste huidlaag (epidermis) ingebracht. Dit is lichtjes voelbaar maar zeker niet pijnlijk. Goede plaatsing van pigment vereist veel kennis en ervaring. Er wordt opbouwend en zacht gewerkt. Zo wordt de huid niet beschadigd en het pigment niet te diep geplaatst. De powder zal na de eerste sessie dus ook iets lichter genezen. Meestal vindt er na 6-10 weken een touch-up plaats (te boeken via de website) om pigment nog extra aan te zetten. Maar dat is niet bij iedereen nodig. Resultaat van goed geplaatste permanente wenkbrauwen is semi-permanent, wat wil zeggen niet blijvend. Het zal dus met tijd vervagen in plaats van te verkleuren. Effect blijft (afhankelijk van je eigen huid en externe factoren) van 1 tot 3 jaar mooi.

Verzorging

Nazorg: Soft brows genezing

Wil je dat de wenkbrauwen gelijkmatig genezen en het eindresultaat naar wens is? Houd dan zeker rekening met de meegegeven nazorg advies. Bedenk dat de zorg na de ingreep net zo belangrijk is als de ingreep zelf. Duur van genezing is verschillend per persoon. Onthoud dat de huid na de behandeling open is voor infecties. Daarom is hygiene uiterst belangrijk! - niet aan de wenkbrauwen komen (niet aan voelen, krabben of tegen kleding mee aanzitten) - droog houden tot de korstjes eraf zijn ( tenzij anders aangegeven bij de behandeling zelf) - uit de zon houden! Niet enkel meteen na de behandeling, maar ALTIJD - of op zijn minst minimaal factor 50+ erop smeren - op de rug slapen tijdens genezingsproces om de korstjes niet te beschadigen. Dit zou een ongelijke genezing kunnen veroorzaken. Genezeingsproces duurt 5 tot 10 dagen afhankelijk van persoon. Pluk niet aan de kortjes en smeer geen andere zalfjes of crèmes dan hetgeen ervoor gemaakt is. Denk eraan dat het pigment nog niet volledig zichtbaar is meteen nadat de korstjes eraf zijn. Dit duurt even. Na ongeveer twee tal weken zien we het resultaat die in de komende 10 weken nog een beetje zal verdonkeren.

FOLLOW OUR WORK